Több mint 50 áruház - egy közös cél

Cégfilozófia

A vásárlóink igényei állnak figyelmünk középpontjában. Fontosnak tartjuk, hogy irányukba mindig őszinték, korrektek legyünk. A vásárlói hűséget a magas minőségű szolgáltatásokon és a szerződések problémamentes lebonyolításán, de akár a gyors, zökkenőmentes reklamáció kezelésen keresztül is kívánjuk  biztosítani. Célunk egy széleskörű törzsvásárlói réteg kialakítása. Törzsvásárlóink számára minden hónapban különleges ajánlatokkal kedveskedünk.

Kommunikáció és Innováció

Vásárlóinknak számtalan információs csatornán keresztül kínálunk megoldásokat otthonuk szépítésére és a lakberendezés megkönnyítésére.

A kéthetente megjelenő aktuális szórólapjainkon kívül, extra kiadványokkal, őszi , tavaszi katalógussal készülünk a mindig aktuális trendek közvetítésére.

Weboldalunkon, a facebookon, a mömax Magyarország applikáció  és hírleveleink segítségével juttatjuk el  ajánlatainkat, legújabb ötleteinket és híreinket a vásárlóink felé.

Innovativ megoldások bevezetésén jelenleg is dolgozunk pl. Ipad-en való tervezés, hogy közvetlenül a vevővel való konzultáció közben tudjuk a lehetséges alternatívákat 3D-ben bemutatni, Infoscreen, digitális árkijelzés egységes bevezetése a következő projektektől kezdve Magyarországon.

Ki is tulajdonképpen Mia, a "trend szelleme"?

Mia a mömax védjegye,jelképe, kommunikációs eszköze, házak jószívű szelleme, aki pimaszul és bájosan kísért lakásról -lakásra. Mia megmutatja, hogyan lehet egy lélektelen (szürke) lakberendezésből otthonos, trendi lakást varázsolni. Nem riad vissza a kevésbé megszokott megoldásoktól sem, ha megszállja a kreativitás, de a végeredmény mindig lélegzetelállító

A legtrendibb lakberendezési ötletek kialakításában és megvalósításában nagy szerepet játszik a mömax háziszelleme, aki már több mint 200 éve lakásról lakásról kísért. Ő Mia, "a trend szelleme". Számára és számunkra is fontos, hogy vásárlóink otthona a lehető legkényelmesebb legyen és kellemes környezetet teremtsen minden lakásban. Mia szellemként már nagyon sok mindent látott és megélt, így birtokában van mindannak a tudásnak, amely egy trendi szellem számára elengedhetetlen. Időközben pedig rájött, hogy a szellemlét szórakoztató is lehet, így egyedi stílusú lakberendezési ötletekkel látja el az embereket.

Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy optimális vásárlási élményt biztosítson. Ha tovább szeretnél menni az oldalra, kérjük engedélyezd a cookie-k használatát.

Engedélyezés