Jelentkezz 3 egyszerű lépésben!

1. lépés: Töltsd fel az önéletrajzodat!

 

Első lépésként töltsd fel önéletrajzodat, melynek segítségével több mező kitöltését is megspórolhatod. Amennyire lehetséges, a rendszer automatikusan kitölti a pályázati űrlapot.

Ha manuálisan szeretnéd kitölteni az űrlapot, kérlek kattints a "Pályázati űrlap kitöltése" gombra. Így közvetlenül juthatsz el a jelentkezési laphoz, melyet személyes adataiddal kitölthetsz.

 

https://jobs.xxxlgroup.com/engage/jobexchange/applyBy.do?jobOfferId=8a8a954e61e406240161e6dc962640d3&responsive=J&languageChanged=true&j=MOEMAX

 

 

2. lépés: Ellenőrizd és egészítsd ki adataidat! 

Második lépésben ellenőrizd a korábban kitöltött mezőket és egészítsd ki a hiányzó adatokkal, amennyiben szükséges. Ügyelj arra, hogy a *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni. Ezeket soha ne hagyd üresen! 

3. lépés: Töltsd fel dokumentumaidat is!

Végül töltsd fel pályázati dokumentumaidat (pl. fénykép, önéletrajz, motivációs levél, végzettséget igazoló bizonyítványok). Az alábbi formátumok megengedettek: DOC, DOCX, PDF, JPG, JPEG, GIF, TIFF, PNG. Maximális csatolmányméret: 3 MB / dokumentum. Kérlek ügyelj a megadott dokumentumok teljességére!

Pályázati anyagod beérkezéséről e-mailben értesítünk.

Várjuk jelentkezésedet!

 

Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy optimális vásárlási élményt biztosítson. Ha tovább szeretnél menni az oldalra, kérjük engedélyezd a cookie-k használatát.

Engedélyezés