Job Details

Áruházvezető

Légy egy csapat igazi vezetője!

Téged keresünk, ha rendelkezel több éves vezetői tapasztalattal! Sikeres vagy munkatársak motiválásában, könnyen megtalálod a hangot a vásárlókkal, partnerekkel? Hozod az elvárt számokat és ezek mellett a mindennapokban is látszik a helyes irány? Ha egyértelműen igen a válasz a kérdésekre, akkor nálunk a helyed!

 

A Te profilod:

Teljesítményorientált vagy, magas elvárásokkal rendelkezel, ráérzel a vásárlók igényeire. Kommunikatív, nyitott és profi szervező vagy: ezek az erősségeid. Ha személyiségedből fakadóan céltudatosan motiválod és fejleszted a munkatársaidat, akkor nálunk a helyed!

Tudj meg többet a mömaxról!

A mömax egy sikeres és szolgáltatáscentrikus bútoráruházlánc, mely divatos és kedvező árfekvésű bútoraival, lakberendezési aprócikkeivel Magyarországon és nemzetközi szinten is kiemelkedő szerepet tölt be! A folyamatos expanziónak köszönhetően már több mint 50 áruházzal vagyunk jelen az európai piacon: Magyarország, Ausztria, Németország és Szlovénia határain belül kínáljuk kedvező áron, 6.000 és 8.000 m² közötti alapterületen egyedi, modern és stílusos bútorainkat. Mintalakások és életképek segítségével kalauzoljuk vásárlóinkat a trendek világába, ötleteket adunk, hogyan lehet bármekkora teret divatosan berendezni. Vásárlóink igényeit tartjuk mindig szem előtt, ezért számos közkedvelt szolgáltatással állunk rendelkezésükre.

Mottónk: légy igényes, vállalj felelősséget!

A csapatoddal együtt nap mint nap a legjobb formátokat hozzátok. Vállalod a kihívásokat és hajlandó vagy extra lépéseket tenni a siker érdekében. Áruházvezetőként kamatoztadhatod tudásodat, tapasztalatodat. Ha nem találsz neked tetsző nyitott pozíciót az aktuális álláshirdetések között, küldd el nekünk pályázatodat adatbázisunkba!

Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy optimális vásárlási élményt biztosítson. Ha tovább szeretnél menni az oldalra, kérjük engedélyezd a cookie-k használatát.

Engedélyezés