Job Details

Bútor értékesítő

Eladó a bútorosztályon

Téged keresünk bútorosztályunkra értékesítői pozícióba, ha sikerorientált és céltudatos vagy, ill. imádsz a vásárlókkal kommunikálni. A vásárlóink teljes körű, kifogástalan kiszolgálása cégfilozófiánk alappillére. Ennek köszönhetően egyre többen választják a mömax szolgáltatásait és termékeit.

A Te profilod:

elkötelezett, motivált és teljesítményorientált. Ha nyitott vagy új dolgok tanulására és otthonosan mozogsz a bútorok világában, nálunk a helyed!

Tudj meg többet a mömaxról!

A mömax egy sikeres és szolgáltatáscentrikus bútoráruházlánc, mely divatos és kedvező árfekvésű bútoraival, lakberendezési aprócikkeivel Magyarországon és nemzetközi szinten is kiemelkedő szerepet tölt be! A folyamatos expanziónak köszönhetően már több mint 50 áruházzal vagyunk jelen az európai piacon: Magyarország, Ausztria, Németország és Szlovénia határain belül kínáljuk kedvező áron, 6.000 és 8.000 m² közötti alapterületen egyedi, modern és stílusos bútorainkat. Mintalakások és életképek segítségével kalauzoljuk vásárlóinkat a trendek világába, ötleteket adunk, hogyan lehet bármekkora teret divatosan berendezni. Vásárlóink igényeit tartjuk mindig szem előtt, ezért számos közkedvelt szolgáltatással állunk rendelkezésükre.

Lakberendezési megoldásaink

 

Akár tapasztalt, akár pályakezdő, a betanulás során a bútorértékesítés fortélyait megmutatjuk munkatársainknak. Konyhát terveznél? Miért ne? Hálószoba, nappali vagy iroda bútorösszeállításában találsz kihívást? Támogatunk benne! A munkatársak lelkesedése magával fogja ragadni a vásárlókat is! Ha ez a tűz lobog benned, jelentkezz álláshirdetésünkre!

Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy optimális vásárlási élményt biztosítson. Ha tovább szeretnél menni az oldalra, kérjük engedélyezd a cookie-k használatát.

Engedélyezés