Job Details

Bútor összeszerelő és reklamációs ügyintéző

Élj a lehetőséggel!

A mömax munkalehetőséget kínál asztalos végzettségű és/vagy bútorösszeszerelő tapasztalattal rendelkező jelentkezők számára. 

 
A Te profilod:

Barátságos fellépés, nagyfokú terhelhetőség és megbízhatóság - ez elengedhetetlen ebben a munkakörben. A vásárlókkal való kapcsolattartásnál mindez alap nálunk!

Tudj meg többet a mömax-ról!

A mömax Európa-szerte, több mint 50 áruházzal van jelen, nemcsak Magyarországon, hanem Ausztriában, Németországban és Szlovéniában is.

A mömax az aktuális lakberendezési trendekre épül: divatosat kínálunk kedvező áron. Mintalakások és életképek segítségével kalauzoljuk vásárlóinkat a trendek világába több ezer négyzetméteren. Ötleteket adunk, hogyan lehet bármekkora teret divatosan berendezni. Vásárlóink biztosak lehetnek abban, hogy nem csak kosarukat tölthetik meg egyedi termékeinkkel, de otthonaikba is megvalósítható, mindenekelőtt trendi lakberendezési praktikákkal szolgálunk!

A feladatkör jellemzői:

Áruházainkat tökéletes és rendezett termékprezentáció jellemzi. Vásárlóink nemcsak hasznos és kreatív lakberendezési ötleteinkben lelik örömüket, hanem a tekintetet vonzó és professzionálisan berendezett mintalakásokban és terekben is. Az általunk kínált munkakör feladata a kiállítási termékeink felszerelése és karbantartása, illetve a vásárlóinkkal történő kapcsolattartás reklamáció esetén.

Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy optimális vásárlási élményt biztosítson. Ha tovább szeretnél menni az oldalra, kérjük engedélyezd a cookie-k használatát.

Engedélyezés