Job Details

Dekoratőr

Használd a kreativitásodat!

Téged keresünk, ha kreatív vagy, lelkiismeretes, vevőközpontú és sikerorientált. A stílusismeret, -érzék elengedhetetlen ebben a munkakörben. Ha kiismered magad a dekoráláshoz szükséges eszközök világában, nem rettent vissza a tapétaragasztás, létrára mászás és a falak színesre festése, ne habozz, küldd el nekünk szakmai önéletrajzodat! Ebben részletesen szerepeljen, hol és milyen formában találkoztál a dekoratőri munkával eddigi pályafutásod során! Ha most fejezted be a dekoratőrképzést, és leklesen vetnéd bele magad álmaid munkájába, jelentkezz a mömaxhoz!

Ami fontos!

Látod lelki szemeid előtt a fejedben megtervezett szobát? Jó ízléssel választod ki a formák és a színek összességét? Ha igen a válasz, akkor a te vagy a mi emberünk! 

Tudj meg többet a mömaxról!

A mömax Európa-szerte, több mint 50 áruházzal van jelen, nemcsak Magyarországon, hanem Ausztriában, Németországban és Szlovéniában is.

A mömax az aktuális lakberendezési trendekre épül: divatos termékeket kínálunk kedvező áron. Mintalakások és életképek segítségével kalauzoljuk vásárlóinkat a trendek világába több ezer négyzetméteren. Ötleteket adunk, hogyan lehet bármekkora teret divatosan berendezni. Vásárlóink biztosak lehetnek abban, hogy nemcsak kosarukat tölthetik meg egyedi termékeinkkel, de otthonaikban is megvalósítható, mindenekelőtt trendi lakberendezési praktikákkal!

Kreativitás

A kreativitásod az alapja a mömax-koncepció megvalósulásának. A kiállítások és életképek létrehozása a te feladatod. A kézügyesség és a tapasztalat elengedhetetlen, hiszen tapétázás, festőhenger- és a fúrógép használat mindenapi feladataid közé tartozik majd.

 

 

Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy optimális vásárlási élményt biztosítson. Ha tovább szeretnél menni az oldalra, kérjük engedélyezd a cookie-k használatát.

Engedélyezés