Job Details

Központi pozíciók

Központ, más néven "Támogatás"

Központi csapatunk legfőbb célja, hogy teljes erőbedobással támogassuk a mömax áruházkaban az értékesítő csapatot, a raktárainkban és a service centerünkben dolgozó kollégákat. Kérjük látogass el a nyitott pozícióink keresőoldalára és válogass kedvedre a lehetőségek közül! Ha nem találod ott, amit keresel, adatbázisunkba is jelentkezhetsz: ebben az esetben fontos, hogy megadd a betölteni kívánt pozíció nevét!

Amit te adsz hozzá a vállalat értékéhez...

... az a segítőkész, eredményorientált személyiséged! Nem csak a külsős partnerek, de az összes munkatárs az ügyfelünk. Ez a szemlélet hatja át a napjainkat és minden kimondott vagy leírt mondatunkat. Együtt vagyunk egy kerek egész csapat!

Tudj meg többet a mömax-ról!

A mömax egy sikeres és szolgáltatáscentrikus bútoráruházlánc, mely divatos és kedvező árfekvésű bútoraival, lakberendezési aprócikkeivel Magyarországon és nemzetközi szinten is kiemelkedő szerepet tölt be! A folyamatos expanziónak köszönhetően már több mint 50 áruházzal vagyunk jelen az európai piacon: Magyarország, Ausztria, Németország és Szlovénia határain belül kínáljuk kedvező áron, 6.000 és 8.000 m² közötti alapterületen egyedi, modern és stílusos bútorainkat. Mintalakások és életképek segítségével kalauzoljuk vásárlóinkat a trendek világába, ötleteket adunk, hogyan lehet bármekkora teret divatosan berendezni. Vásárlóink igényeit tartjuk mindig szem előtt, ezért számos közkedvelt szolgáltatással állunk rendelkezésükre.

A szervezet lelke!

A szakmai támogatás mellett feladatunknak tekintjük a mömax arculatának képviseletét, a szervízszolgáltatásaink igényre szabását, folyamatos fejlesztését.

Ha csatlakozni szeretnél csapatunkhoz, keress rá a nyitott pozícióinkra és küldd el nekünk pályázatodat!  

Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy optimális vásárlási élményt biztosítson. Ha tovább szeretnél menni az oldalra, kérjük engedélyezd a cookie-k használatát.

Engedélyezés