Job Details

Lakberendezési aprócikk eladó és kasszás

Lakberendezési aprócikk eladóink

Lelkes és eredményorientált eladókat keresünk, akiket nem riaszt el a vásárlókkal való kommunikáció sem. A mömax számára rendkívül fontos az optimális termékprezentáció. Annak érdekében, hogy mindig az aktuális trendeknek megfelelő árukínálattal rendelkezzünk, folyamatosan változtatjuk és bővítjük választékunkat. 

A Te profilod:

Téged keresünk, ha lelkes, motivált és eredményorientált vagy, ha kiváló esztétikai érzékkel rendelkezel és értesz a vevőközpontú termékprezentációhoz.

Tudj meg többet a mömaxról!

A mömax egy sikeres és szolgáltatáscentrikus bútoráruházlánc, mely divatos és kedvező árfekvésű bútoraival, lakberendezési aprócikkeivel Magyarországon és nemzetközi szinten is kiemelkedő szerepet tölt be! A folyamatos expanziónak köszönhetően már több mint 50 áruházzal vagyunk jelen az európai piacon: Magyarország, Ausztria, Németország és Szlovénia határain belül kínáljuk kedvező áron, 6.000 és 8.000 m² közötti alapterületen egyedi, modern és stílusos bútorainkat. Mintalakások és életképek segítségével kalauzoljuk vásárlóinkat a trendek világába, ötleteket adunk, hogyan lehet bármekkora teret divatosan berendezni. Vásárlóink igényeit tartjuk mindig szem előtt, ezért számos közkedvelt szolgáltatással állunk rendelkezésükre.

Vevőközpontú termékprezentáció:

Az optimális termékprezentáció rendkívül fontos számunkra. Munkatársaink folyamatosan azon dolgoznak, hogy vásárlóink számára kellemes légkört teremtsenek és az eladótér rendben tartásával megkönnyítsék a vásárlók számára a keresett termék megtalálását. Amennyiben számodra is fontosak ezek a célok, nálunk a helyed!

Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy optimális vásárlási élményt biztosítson. Ha tovább szeretnél menni az oldalra, kérjük engedélyezd a cookie-k használatát.

Engedélyezés