Job Details

Osztályvezető

Első a felelősség

Ebben a munkakörben felelős vagy az osztályon dolgozó csapatért, az osztály készletéért és forgalmáért. Motiválod és irányítod a rád bízott embereket és szakmai segítséget nyújtasz számukra, ha szükséges.  A vásárlók hozzád is fordulhatnak kérdéseikkel, észrevételeikkel.

Osztályvezetőként fontos...

...a vevőközpontú gondolkodás, a teljesítmény- és minőségorientált munkavégzés nap, mint nap. Legyél energikus, pozitív és határozott személyiség! Ha nincs tapasztalod a bútorértékesítés területén, légy nyitott újat tanulni.

Tudj meg többet a mömaxról!

A mömax Európa-szerte, több mint 50 áruházzal van jelen, nemcsak Magyarországon, hanem Ausztriában, Németországban és Szlovéniában is.

A mömax az aktuális lakberendezési trendekre épül: divatos termékeket kínálunk kedvező áron. Mintalakások és életképek segítségével kalauzoljuk vásárlóinkat a trendek világába több ezer négyzetméteren. Ötleteket adunk, hogyan lehet bármekkora teret divatosan berendezni. Vásárlóink biztosak lehetnek abban, hogy nemcsak kosarukat tölthetik meg egyedi termékeinkkel, de otthonaikban is megvalósítható, mindenekelőtt trendi lakberendezési praktikákkal!

A mömax-csapatmunka:

Minden áruházban megtalálhatóak a bútor- és lakberendezési aprócikk osztályok. Minden területért egy osztályvezető felelős, ideértve a helyes áruprezentációt és az egységes áruházképet. A helyes és naprakész árkihelyezés, valamint a vásárlókkal való kommunikáció a vezető és az adott osztály csapatának fő feladatai közé tartozik. Az áruházvezető helyettesei az osztályvezetők, így az adott pozíció kitartó munkával és kiemelkedő teljesítménnyel jó ajánlólevél a vállalaton belül kínálkozó további felsővezetői pozíciókhoz.

Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy optimális vásárlási élményt biztosítson. Ha tovább szeretnél menni az oldalra, kérjük engedélyezd a cookie-k használatát.

Engedélyezés