Job Details

Raktáros és targoncás

Termékeink 70%-a azonnal elvihető!

Téged keresünk, ha munkádat megbízhatóan és pontosan végzed. Légy pontos, vevőorientált és barátságos! A mömax-nál fiatalos és dinamikus csapat vár Rád!

A Te profilod:

Amennyiben rendelkezel raktározási tapasztalattal, targoncajogosítvánnyal és kellő motivációval, ne habozz, jelentkezz nyitott pozícióink egyikére!

Tudj meg többet a mömaxról!

A mömax Európa-szerte, több mint 50 áruházzal van jelen, nemcsak Magyarországon, hanem Ausztriában, Németországban és Szlovéniában is.

A mömax az aktuális lakberendezési trendekre épül: divatosat kínálunk kedvező áron. Mintalakások és életképek segítségével kalauzoljuk vásárlóinkat a trendek világába több ezer négyzetméteren. Ötleteket adunk, hogyan lehet bármekkora teret divatosan berendezni. Vásárlóink biztosak lehetnek abban, hogy nemcsak kosarukat tölthetik meg egyedi termékeinkkel, de otthonaikban is megvalósítható, mindenekelőtt trendi lakberendezési praktikákkal!

Kapcsolat vásárlóinkkal:

A divat gyorsan változik, így a kínálatunkban megtalálható bútordarabok és lakberendezési cikkek is. Termékeink 90%-a raktárról azonnal elvihető, hiszen a vásárlói elégedettség számunkra a legfontosabb alapkövetelmény. Vásárlóink raktáros munkatársainkkal találkoznak utoljára az árukiadásnál, ezért a vevőorientált szemlélet elengedhetetlen a mindennapi munkavégzés során.

Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy optimális vásárlási élményt biztosítson. Ha tovább szeretnél menni az oldalra, kérjük engedélyezd a cookie-k használatát.

Engedélyezés