Job Details

Szakmai gyakorlat a mömaxnál

Szakmai gyakorlat a mömaxnál

Kereskedelmi vagy logisztikai iskolába jársz? Nálunk lehetőséget kapsz, hogy az elméleti tudásodat a gyakorlatban is kamatoztasd. Töltsd nálunk szakmai gyakorlatodat és légy te is egy trendi csapat kiváló tagja!

A szakmai gyakorlat során betekintést nyersz a munka világába. Megismerheted különböző osztályaink munkafolyamatait. Oktatóink segítenek a beilleszkedésben, a tanulásban és céljaid elérésében. Tanulmányaid sikeres lezárása után lehetőséget biztosítunk a mömax dolgozói csapatában való érvényesülésre - menni fog, mint a karikacsapás, hiszen gyakorlatod alatt már rutinossá váltál és könnyedén eligazodsz a szakma útvesztőiben!

Kiket várunk?

Szomjazol a tudásra? Bizonyítanád rátermettségedet egy kiváló szakmai csapat tagjaként? Kihívást keresel a mindennapokban? Ha ezekre a kérdésekre igen a válasz, akkor jelentkezz hozzánk szakmai gyakorlata! 

Várjuk mind a középfokú, mind a felsőfokú képzésben résztvevők jelentkezését!

 

A mömaxról

10 áruház Magyarországon, tőkeerős nemzetközi háttér, folyamatos terjeszkedés és kiváló szakmai stáb.

A mömax ma már Európa-szerte sokezer négyzetméteren több, mint 3000 munkatárs segítségével értékesít bútorokat és lakberendezési aprócikkeket kompromisszum nélkül a divat és stílus tekintetében.

A folyamatos magyar, osztrák, német és szlovén terjeszkedésnek köszönhetően már több mint 50 áruházzal büszkélkedhetünk.

 

 

A képzés:

A mömax remek lehetőséget kínál a kiskereskedelemben való érvényesülésre.

Várunk szakmai vagy hallgatói gyakorlatra minden tanulni és dolgozni vágyó diákot...

 

  • ...áruházainkba

  • ...logisztikai központjainkba

  • ...vagy központi irodánk bármely osztályára!

Karrier a szakmai gyakorlat után

Szívügyünknek tekintjük, hogy hosszútávon biztosítsuk áruházaink motivált munkatársi utánpótlását. Rátermett oktatóink segítik a tanulók fejlődését. 

Később lehetőség van elhelyezkedni kötelékünkben, hiszen aki jól teljesít, területének, tanulmányainak megfelelő szerződést kaphat!

Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy optimális vásárlási élményt biztosítson. Ha tovább szeretnél menni az oldalra, kérjük engedélyezd a cookie-k használatát.

Engedélyezés