Job Details

Vevőszolgálatos munkatárs

Áruházi adminisztráció, kassza

Téged keresünk, ha határozott és egyben barátságos fellépéssel rendelkezel, és szeretsz a vásárlóknak a segítségére lenni. Van tapasztalatod kasszakezelésben, vevőszolgálaton az infópultban, bátran kezeled a számlákat és szerződéseket, esetleg házi kasszát? Csatlakozz csapatunkhoz!

A Te profilod:

Kedves mosoly, pozitív kisugárzás, vevőközpontú szemlélet, tanulási vágy, lendület. Még reklamációk kezelése esetén is korrekt és informatív vagy? Jelentkezz nyitott pozícióink egyikére!

Tudj meg többet a mömaxról!

A mömax egy sikeres és szolgáltatáscentrikus bútoráruházlánc, mely divatos és kedvező árfekvésű bútoraival, lakberendezési aprócikkeivel Magyarországon és nemzetközi szinten is kiemelkedő szerepet tölt be! A folyamatos expanziónak köszönhetően már több mint 50 áruházzal vagyunk jelen az európai piacon: Magyarország, Ausztria, Németország és Szlovénia határain belül kínáljuk kedvező áron, 6.000 és 8.000 m² közötti alapterületen egyedi, modern és stílusos bútorainkat. Mintalakások és életképek segítségével kalauzoljuk vásárlóinkat a trendek világába, ötleteket adunk, hogyan lehet bármekkora teret divatosan berendezni. Vásárlóink igényeit tartjuk mindig szem előtt, ezért számos közkedvelt szolgáltatással állunk rendelkezésükre.

Az áruházi szervezet:

Egy sikeres mömax áruház ismérve a hatékonyan működő adminisztratív munka. Ezen tevékenységi terület azonban nem csupán irodai munkát jelent, sokkal inkább a vásárlót helyezzük előtérbe. A pénztári feladatok ugyanúgy a feladatok részét képezik, mint a barátságos, előzékeny telefonos segítségnyújtás és természetesen az áruház vásárlóival történő személyes kommunikáció.

Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy optimális vásárlási élményt biztosítson. Ha tovább szeretnél menni az oldalra, kérjük engedélyezd a cookie-k használatát.

Engedélyezés