Job Details

Vezetőképzés

Karrier mömax módra

A vezetőutánpótlás a mömax áruházak eredményességének fontos feltétele.  A folyamatos expanzióhoz jól képzett vezetőkre van szükség.

Szeretnéd fejleszteni vezetői képességeidet vagy karriered elején tartasz? A mömax lehetőséget ad arra, hogy viszonylag rövid időn belül vezető váljon belőled.

A Te profilod:

kiváló vezetői és kommunikációs képességek, tanulási vágy, szervezőkészség, eredményorientáltság.

Személyre szabott karrierprogramunk Rád vár!

 

Tudj meg többet a mömaxról!

A mömax egy sikeres és szolgáltatáscentrikus bútoráruházlánc, mely divatos és kedvező árfekvésű bútoraival, lakberendezési aprócikkeivel Magyarországon és nemzetközi szinten is kiemelkedő szerepet tölt be! A folyamatos expanziónak köszönhetően már több mint 50 áruházzal vagyunk jelen az európai piacon: Magyarország, Ausztria, Németország és Szlovénia határain belül kínáljuk kedvező áron, 6.000 és 8.000 m² közötti alapterületen egyedi, modern és stílusos bútorainkat. Mintalakások és életképek segítségével kalauzoljuk vásárlóinkat a trendek világába, ötleteket adunk, hogyan lehet bármekkora teret divatosan berendezni. Vásárlóink igényeit tartjuk mindig szem előtt, ezért számos közkedvelt szolgáltatással állunk rendelkezésre.

Speciális képzési program:

A mömaxnál a sikeres vezetővé válás első lépése a személyre szabott képzési program, melynek keretén belül megismerkedhetsz a mömax áruház egyes területeivel, majd fokozatosan felelősséget vállalsz különböző tevékenységi területekért. Győződj meg róla személyesen, várjuk jelentkezésedet!

Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy optimális vásárlási élményt biztosítson. Ha tovább szeretnél menni az oldalra, kérjük engedélyezd a cookie-k használatát.

Engedélyezés